top of page

U moru proseka, odvažite se da budete drugačiji.

Obrazovni sistem Srbije ne prepoznaje izuzetnost, svi nastavnici percipiraju se isto, a realnost i praksa pokazuje jedno-nismo isti, ima nas koji iskačemo iz proseka, koji dajemo više. 

Veštine

Znanja

Ena Horvat

 

 

Nastavnik, omladinski radnik, edukator i trener.

Diplomirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu na katedri za humanu biologiju i metodiku nastave biologije i stekla zvanje MSc profesor biologije. Stipendista Fonda za mlade talente. Aktivista i humanista. Veliki prijatelj i sanjar. Entuzijasta (još uvek). Zaljubljenik u prirodu i nauku (zauvek). Strastveno i predano  pristupa životu i svemu što radi. Poštovalac znanja i ljudskog kvaliteta. ''Jedini način da činite velika dela, jeste da volite to što radite. Ako to još uvek niste pronašli, nastavite da tražite. Nemojte odustati. Uostalom, kao i sve povezano sa srcem, znaćete kada to pronađete.'' Ja sam pronašla sebe.

 

 

Drugi o meni

Saradnja

Priča se . . . 

Jelena Šekuljica (koleginica, nastavnica geografije)

Ne samo da je inspiracija i motivacija deci, već i kolegama koji su oko nje. Bilo je pravo zadovoljstvo i uživanje raditi sa tobom Ena Horvat. Hvala za divne akcije i inicijative.

Marta Sladok (koleginica,

nastavnica biologije)

Želim da ti kažem da pomno pratim tvoj rad sa decom i jako mi se svidja sve što si uradila i zaista si vrhunski majstor.

Slađana Marković (roditelj učenika)

Nedavno sam bila na jednom roditeljskom sastanku gde su upravo roditelji pričali o vašem zalaganju za našu decu i videla sam da ste pobrali veliki broj simpatija svojim zalaganjem i radom. Sve čestitke na tome! S poštovanjem,roditelj...

bottom of page